AKILLI AYDINLATMAYA UZAKTAN ERİŞİM CASAMBI

AKILLI AYDINLATMAYA UZAKTAN ERİŞİM CASAMBI

Trend Aydınlatma teknolojisi CASAMBI ile ışığa hükmetmek artık çok kolay!

Günümüzde aydınlatma bir mekanı ışıklandırmanın ötesine geçmiştir. Son teknoloji  CASAMBI çözümüyle LED aydınlatma bir üst boyuta taşınmıştır.

Trend Aydınlatma teknolojisi CASAMBI ile oluşturululan sistemlerde, bir mekandaki tüm aydınlatmayı Bluetooth ile kurulan bir ağ  ve mobil cihazlarla kontrol etmek mümkün.  CASAMBI, kablosuz ışık yönetimidir. LED modülüne sahip armatürlerde, DALI veya 12-24 Volt sabit gerilimli sürücüler üzerinden kontrol edilebilmektedir.
CASAMBI teknolojisi yaklaşık 127 ışık noktasına kadar Bluetooth ile kontrol sağlamayı kullanıcılara sunmaktadır. Bu teknolojiyle ışığı azaltmak, çoğaltmak, açma, kapatma gibi eylemleri  bluetooth ile kurulan bir ağ  ve mobil cihazlarla  kontrol etmek çok kolay. Ayarlanabilir Beyaz aydınlatma armatürleri renk sıcaklığını kullanıcının isteklerine uyacak şekilde değiştirebilir.

Akıllı Anahtarlama Casambi ile uyumlu duy veya DIM ünitesi kullanılmasıyla aktif hale gelir. Özelliği ile sıradan duvar anahtarları da dimmer olarak kullanabiliyor.

Trend Aydınlatma teknolojisi CASAMBI, herhangi bir ek inşaat çalışması gerektirmez. IOS veya Android tabanlı mobil cihazlarla uyumludur. Bluetooh üzerinden çalışan sistemin en büyük avantajlarından birisi, DALI sinyal kablolarının çekilmesine ihtiyaç olmaması. Böylece sistem kurulum maliyetlerinde, bütçe ve işgücü anlamında büyük bir tasarruf yakalanabiliyor ve aynı zamanda kablo karmaşası da ortadan kalkıyor. Geleneksel aydınlatmayı güncellemek için ideal ve teknolojik bir çözümdür. Üstelik kullanım alanlarının neredeyse hiçbir sınırı yok. Evlerden otel odalarına, mağazalardan restoranlara, aydınlatmanın fark yarattığı mekanlarda LED sisteminin kontrolü artık akıllı telefonlardan veya tabletlerden yapılabiliyor.
 CASAMBI teknolojisi sayesinde, ipad veya cep telefonunuzla ışıklarınızı kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda akıllı aydınlatma sayesinde tasarruf da sağlarsınız.

Trend Aydınlatma teknolojisi CASAMBI konforunu yaşamak ve aydınlatma armatürlerinin sürekli olarak gelişimini, geldiği son noktayı ve son teknolojik aydınlatma sistemlerinden yararlanmak için tek yapmanız gereken, Masialux müşteri temsilciniz ile iletişime geçmek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *